Dacia Duster

Dacia opstartscherm voor je TomTom

06-10-2009
Mike
Overig
0

TomTomFredacia, een van de winnaars van het Daciast poloshirt, heeft ons ook een kadootje gegeven, waarvoor hartelijk dank! Hij stuurde ons twee opstartschermen voor de TomTom. Een zwarte versie met het oude logo, en een witte met daarop het nieuwe logo. Dit maakt het opstarten van je TomTom in de Dacia natuurlijk een stuk leuker! Een korte instructie hoe de schermen op je TomTom te gebruiken zijn, ontbreekt natuurlijk niet:

- Sluit je TomTom aan op de computer, maak verbinding en start de verkenner op - Selecteer de TomTom map - Selecteer het bestand 'splash.bmp' en hernoem deze naar 'splash_oud.bmp' - Kopieer via de verkenner je afbeelding (splash.bmp) naar de hoofddirectory van je TomTom - Sluit de verbinding met je PC en verwijder de kabel De opstartschermen zouden moeten werken op alle TomTom's waar het opstartscherm (splash.bmp) gekanteld opgeslagen is.

Je kunt dit controleren door het bestand op je TomTom even te openen. Opstartschermen voor de nieuwere generatie TomTom's (bijvoorbeeld de One XL (Live) IQ Routes) volgen binnenkort!


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.