Dacia Duster

Korting op museums voor leden Dacia Club Nederland

19-06-2011
Joost
Club
0

Rijssens MuseumHet Rijssens Museum en het Internationaal Brandweermuseum heten u van harte welkom. Rijssen, gelegen in de provincie Overijssel, tussen Deventer en Almelo, herbergt in kasteel De Oosterhof aan de Kasteellaan een tweetal interessante musea, te weten het Rijssens Museum en het Internationaal Brandweermuseum.

Het Rijssens Museum

In het Rijssens Museum is een overzicht te vinden van wonen en werken in Rijssen door de jaren heen. Het museum heeft een bijzondere collectie zeventiende en achttiende eeuwse aardewerk, horloges, miniaturen en juwelen. Ook is een deel van het tentoongestelde gewijd aan de jute-industrie, die enorm belangrijk was voor de Rijssense economie. Ook de plaatselijke klederdracht is hier te zien.

Het Internationaal Brandweermuseum

De historie van de brandweer ligt opgeslagen in dit museum. In dit museum vindt u artikelen die in de afgelopen jaren door brandweerkorpsen over heel de wereld zijn gebruikt, varirend van brandweerhelmen tot complete vooroorlogse brandweerwagens.

Korting voor leden Dacia Club Nederland

Op vertoon van je clubpas krijg je als lid van Dacia Club Nederland korting op de toegangsprijs voor deze musea. Je betaalt niet het tarief voor een individueel bezoek, maar het tarief voor een groepsbezoek. Het entreebewijs is geldig voor beide musea. Voor informatie over de actuele tarieven raadpleeg de websites van beide musea, www.rijssensmuseum.nl en www.brandweermuseum.nl.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.